Warm en koud buffet


We voorzien per 100 personen 1 groot buffet centraal in de zaal indien dit mogelijk is. Zo kan iedereen zich snel bedienen. Indien u uw gezelschap zowel koude als warme gerechten en dessert wil aanbieden, en ze dit in 1 uur moeten nuttigen, dan is deze formule een aanrader.

buffetten partyvent

Koud buffet

  • Assortiment gerookte vis ( zalm, makreel, forel) & rivierkreeftjes
  • Tomaat met grijze garnaaltjes
  • Parmaham en meloen met truffel
  • Ardeense paté met veenbessen
  • Slaatje van gerookte eendenborst met vijgen, notensla, foie gras en frambozendressing
  • Carpaccio van ossenhaas met balsamico crème, pijnboompitten, pecorino en rucola

Saladbar

  • Komkommersalade met roze peperbolletjes
  • Italiaanse pasta pestosalade met kerstomaat & mozzarella
  • Mixed salad met broodcroutons
  • Aardappelsalade met ajuin en peterselie

Steeds inbegrepen :

  • Waaier van 3 sauzen en vinaigrettes
  • Waaier van harde en zachte broodjes
  • Kleine botertjes

 

 


warm buffet partyvent

Warm buffet

Vis

  • Tongrolletjes duglèrè (witte wijnsaus met champignon, tomaat, peterselie en grijze garnaal) met pommes duchesses
  • Zeebaars op het vel gebakken, paprikacoulis & kruidenpuree
  • Oostends vispannetje met zalm, kabeljauw en zeewolf in een witte wijnsaus en gratin dauphinois


Vlees

  • Filet van Mechelse koekoek, saus van Gouden Carolus, kroketjes & en een bladerdeeggebakje met Grana Padano, witloof & tapenade van paprika.
  • Op het vel gebakken eendenfilet met een sinaassaus, waaier van groentjes, rösti of gratin
  • Varkenshaasje met een jagersaus (rode wijnsaus met spekjes, zilveruitjes en champignons) met groentewaaier & kroketjes of gratin
  • Fijne sneetjes kalkoenfilet Stroganoff met gratin of amandelkroketjes
  • Lamscarré met gekonfijte tomaatjes, rozemarijnsaus & puree van moutarde de Meaux

 

 

 


 

dessertbuffet partyventDessertbuffet

  • Chocomousse
  • Crème brûlée
  • Fruitsalade
  • Apfelstrüdel met ijs
  • Crème brûlée
  • Panna cotta met ananas en amandelschlfers
  • Soesjes van chocolade
  • Crème Caramel
  • Mini-éclairs, tompoes, frangipane
  • Javanais
  • Speculoosbavarois
  • Tiramisu
  • Zwarte Woudbavarois
  • Pannenkoekjes als live cooking act
  • Chocoladefontein met wafeltjes, aardbeien, bananen,…
  • Taarten voor speciale gelegenheden
  • Duo van ijs: vanille & mokka
  • Glaasje met verse aardbeien & vanilleijs