Walking Dinner
Hieronder vindt u een impressie van mogelijke gerechtjes maar uiteraard is er veel meer mogelijk dan dit.
1 Voorgerecht naar keuze
- Quiche van geitenkaas met zongedroogde tomaat & pijnboompit met een slaatje
- Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, pecorino en balsamico & roquette
- Praline van gerookte zalm met een lauwe vulling van granny smith & curry
- Spiesje van gemarineerde parelhoen op tabouleh met een sinaassaus
1 Soepje
- Pittig romig Thais soepje van kokosnoot & citroengras
- Maïs - preisoep
- Bloemkoolroomsoep met zalmsnippers
- Pittig soepje van wortel & curry
1 Warm tussengerecht
- Zaligheid van scampi “Partyvent”
- Oostends vispannetje met zalm, kabeljauw, zeewolf & mosseltjes
- Bladerdeegje van witloof & ham op een bieslookpuree met mosterdsaus
- (vegetarische) ravioli met een saffraanroomsaus
1 Sorbet als tussendoortje
- Sorbet van limoen met wodka en munt
- Sorbet van groene appel, in de zaal overgoten met champagne
- Sorbet van meloen met cointreau
1 Warm hoofdgerecht
- Mechelse koekoek met een saus op basis van Gouden Carolus Classic, gratin en een millefeuille van witloof met tapenade van zongedroogde tomaatjes
- Op vel gebakken zeebaars & witte wijnsaus met kruidenpuree & tuingroentjes
- Lamsnavarin met Dijonpuree & gekonfijte tomaatjes
- Kabeljauwhaasje met een zuiderse paprikasaus en pittig gewokte prei
1 Dessert
- Dessertwaaier “Partyvent”
- Tarte tatin met vanilleijs
- Moelleux au chocolat met crème anglais en fruit
- Kaastaart met coulis van framboos en witte chocoladesaus met zwarte peper